Cassandra Lundgren- Cassandrabakar

Cassandra Lundgren- Cassandrabakar

Cassandra Lundgrens blogg CassandraBakar har fokus på bakning men hon har också massa recept inom matlagning. Cassandra beskriver sig själv som journalist, nyhetschef, matstylist och restaurangromantiker. Hon ägnar sig också med löpning och kommer springa Paris maraton 2018. Detta året kommer hon också att gifta sig i Frankrike.

Fram till 2016 bloggade hon för ”ellematovin” men sedan dess har hon haft en den domän hon idag har. Hon har en fantastisk läcker design på bloggen som ger en suget direkt att hugga in i hennes bakrecept. Bilden som möter en med en vit bakgrund ger en elegant känsla.

Tidigare har hon också tillsammans med en annan drivit en podd som heter fredagsmys-podden.

Hon bloggar inte varje dag men hennes receptbeskrivningar är enkla och med vackra bilder. Oftast kombinerar hon recepten med vanliga blogginlägg där hon pratar om allt från privatliv till träning.

Många kategorier och en intressant är nyttiga bakverk där man kan hitta väldigt bra recept om man har det där sötsuget men ändå vill dra ner på sockret. Hon ger också bra restaurangtips och mycket inom hus och hem bredvid intresset med mat och bakning.

dante