Sälj bilen och investera i ditt internetföretag

Sälj bilen och investera i ditt internetföretag

Du vill lyckas med ditt internetföretag. Kunna jobba varifrån du vill och vara din egen boss. Även om kostnaden att bygga upp ett internetföretag inte är så stor måste du ändå investera. Förutom att köpa hosting och domäner behöver du skapa bra hemsidor och ha kunskap inom olika områden för att klara utmaningen. Sälj eller byt bil och lägg mellanskillnaden på ditt företag.

Sälj eller byt bilen – första klivet mot din nya framtid

Bilar är å ena sidan mycket användbara och bekväma, å andra sidan är de riktiga pengaslukare. Om du är i den situationen att du försöker bygga upp ett internetföretag, eller egentligen vilket företag som helst, så behöver du kunna göra investeringar. För ett internetföretag verkar det initialt inte behövas så stora investeringar, men det är inte riktigt sant. Konkurrensen är jättestor då det står så mycket på spel: det finns personer som hemifrån soffan skapat sajter som ger dem 100 000 dollar i månaden. Men det kräver alltid en viss investering, om inte annat i tid. Sälj din bil. Om du behöver en bil så köper du en bränslesnålare bil så att du månatligen sparar in pengar. Om du egentligen inte behöver bil, så säljer du den och har pengar att investera i ditt framtida företag. Du kan både köpa och sälja begagnade bilar till Riddermark Bil som hämtar bilen, tvättar och fixar den och snabbt ger dig pengarna på kontot.

Använd bilpengarna smart

Med mer pengar på fickan kan du börja utveckla i sajten/sajterna på riktigt. Först och främst: köp inte bara en domän, utan flera. Trial and error gäller alla internetföretag. Tänk igenom domännamnen och var inte rädd att köpa nya. Vänd dig både mot Sverige och globalt. Idag finns det jättemånga e-kurser som du kan gå om allt från hur du lyckas med dropshipping, din webbshop, marknadsföring etc. Allt på internet kräver faktiskt kunskap. De som lyckas förstår mekanismerna bakom, som algoritmer, hur man ska marknadsföra sig på en viss plattform eller hur man ska tänka kring prissättning.

Lägg inte ner tid på sajter som du vill ska ge dig heltidsinkomst, om du inte också lär dig det du behöver ha för att lyckas. Du kan också behöva anlita folk för uppdrag, allt från att fotografera, redigera filmer, fixa buggar och installera rätt plugins. Eller helt enkelt för att fråga vad du behöver göra för att sajterna ska fungera optimalt. Om du sålt din bil och köpt en bränslesnålare bil är det viktigt att du verkligen använder mellanskillnaden på företaget – då kan du snabbare komma framåt i livet.

dante