Finn inspiration för din renovering

Finn inspiration för din renovering

Det är väldigt kul när man väl har kommit fram till beslutet att göra om i hemmet. En del av oss fixar småsaker lite då och då medan andra hellre vill se en stor förändring på en gång! Oavsett vilken typ du är så kanske du också har hamnat i ett stadium någon gång där du har haft absolut idétorka. Det händer! Och det är helt normalt. Därför har vi i det här inlägget samlat ihop några konton på Instagram som du bör följa om du behöver inspiration. Det bästa med dessa är att man egentligen inte endast behöver vara i startgroparna för en renovering utan små förändringar kan även göra stor skillnad. Det krävs inte heller någon stor budget för att fixa småsaker som gör att hela hemmet får ett ansiktslyft. Och det är helt gratis att titta på bilderna och låta sig inspireras!

Home adore

Det här är ett av våra absolut bästa tips för dig som planerar att renovera i ditt hem. Denna sidan kombinerar interiör, design och arkitektur på ett sätt som gör att alla bilderna är unika och det finns något för alla smaker. Bilderna är väldigt sparsamma vilket gör att man enkelt kan fantisera om hur det skulle kunna fungera i ens eget hem. Ta en titt själv och njut medan du scrollar. Det finns i vissa inlägg även länkar till platser där du kan köpa spännande designprylar som taklampor, soffor, mattor och så vidare. Har man tur kan det även finnas en rabattkod eller två som passar en som hand i handsken.

Scandinavian homes

Det här kontot samlar bilder från några av Sveriges, Norges, Finlands och Danmarks mest åtråvärda hem. Detta är perfekt för den som vill följa modet som finns just nu men ändå få en liten egen touch på hemmet. Man kan direkt se att den skandinaviska designen är väldigt avskalad och att det är mycket svart och vitt. Det som är bra med även detta är att man kan byta ut småsaker utifrån vilken årstid det är och därmed få en helt ny känsla i rummet. Många prylar som är med i bilderna är kända designprylar som man kan finna i de hetaste inredningsbutikerna. Men även i det här kontot kan man få information om var man fyndar de bästa priserna. Ett enkelt sätt att köpa numera är att beställa via nätet. Det är absolut det billigaste alternativet om det inte är så att en butik har rea eller utförsäljning. Man kan ju alltid hålla ett öga på både nätet och i butikerna när man är ute på sina shoppingrundor. Det finns mycket att välja mellan så det är ju kul om man kan dryga ut sin budget en aning.

dante