Janni Delér

Janni Delér

Janni Delér är den 27-åriga bloggerskan från Upplands-väsby. Hon är en riktig arbetsmyra och har

jobbat hårt för det hon har idag. Hennes blogg JanniDeler har funnits sedan 2013. Hon är gift med proffskidåkaren Jon Olsson och bor i Monaco sedan några år tillbaka.

Hon var i början skeptisk till att börja blogga, men tack vare att hon och Jon reste så mycket

bestämde hon sig för att testa. Vilket gick bra. Idag har hon över hundratusen läsare på bloggen varje månad och över 1 miljon följare på Instagram. Det är faktiskt häftigt. Hon kallar sig social media influencer och det är nog vad hon också är. Hennes fantastiska blogg och andra sociala medier gör att man blir imponerad över hennes liv med resor och annat.

Hon lever i princip på sina sociala medier, bloggen och Youtube-kanalen främst. Hon har gått

ekonomiprogrammet och jobbat i både butik och restaurangbranschen. Hon drömmer om att skapa ett klädmärke men tiden räcker väl inte riktigt till ännu. Hon har vunnit bland annat utmärkelsen årets nykomling vilket inte alls är konstigt. Jannis blogg har växt fort i jämförelse med andra. Hon har inte bloggat länge men är ändå uppe i samma nivå som de andra stora bloggarna som hållit på flera år längre än Janni.

Designen på bloggen är stilren och ljus där man möts av en otroligt vacker bild på Janni i rosa

utstyrsel. Hon bloggar i princip varje dag och även videobloggar hon. Genom de fantastiska resorna

hon gör konstant får man en spännande och äventyrlig upplevelse genom att följa och läsa hennes blogg. Tillsammans med Jon, som också bloggar mycket, visar dom sitt liv tillsammans och är väldigt öppna med sina liv. Fantastiska inlägg med mycket bilder och personlighet.

dante